Dibencozide и дефицитът на витамин B12

Dibencozide

Високо усвоим Коензим на витамин B12

Основни роли на Vitamin B12

B12 се ползва за:

Увеличаване на умствената яснота и подобряване на паметта

Борба с депресията

Усилва нервната система


Поддържа сексуалната функция

Увеличава силата

Подсилва храносмилането

Поддържа нормален растеж и развитие

 

Широкоразпространен B12 дефицит

Дефицитът на витамин B12 е често срещан. може да бъде причинен от малабсорбация, често наблюдавана при хората с храносмилателни проблеми. Много хора, които се хранят еднообразно също страдат от този дефицит. Дефицитът на B12 е асоцииран с homocysteine нивата. Когато организмът се снабди с B12 тези нива се намаляват.

 

Източници на Vitamin B12

За повечето хора е трудно да си набавят достатъчно витамин B12, тъй като той се съдържа във висококалорични храни, а това може да доведе до свръх тегло. Такива храни са мляко, сирене, ядки, семена. По-малко известен източник е зелето, но е трудно да се приема в големи количества.

 

Симптоми на дефицитът на B12

Проблеми с нервите, трудност при ходене пеша, абнормални или променени кожни реакции, депресия, лошо настроение, загуба на памет, халюцинации, анемия, израстване в бедност, проблеми с очите, стомашни проблеми.

 

Внимание: Някои медикаменти могат да блокират усвояването на B12 от стомашно-чревния тракт – anti-gout и anti-coagulantstract.

 

Препоръки

Обикновенно възрастните приемат 1 капсула дневно с храната (една капсула се равнява на 5мг) .

Dibencozide е единственият напълно усвояем коензим на B12.

Този коензим удивително много помага в асимилацията на B12 през устата. Бодибилдърите от години използват dibencozide като ефективна и дори по-безопасна форма на B12, отколкото са инжекциите. За повишаване на коцентрацията, бистър ум, против депресивни състояния, за увеличаване на силата и за възвръщане и поддържане на превъзходно здраве dibencozide е доказан в 80% от случаите.

 

ПОРЪЧАЙ Dibencozide

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>