Продуктите на Strimex Sports Nutrition, Германия

Продуктите на Strimex са вече в България благодарение на Body Fan. Опитайте невероятната гама от първокласни продукти.

Гаранция за високо качество

Нашата цел е да развиваме и да предлагаме ефективни висококачествени продукти. STRIMEX продуктите се разработват от професионални спортисти, формулите са на квалифицирани специалисти по хранене, а самите продукти са тествани от фармацевтични химици. Редовни лабораторни тестове, проведени от независими диетолози гарантират висок стандарт за качеството на всички продукти, произвеждани от Strimex. Друга цел е достигането на водеща позиция в областта на научните изследвания и разработване на продукти за спортното хранене.

Нашата компания и служители са доволни

Нашата компания поставя голям акцент върху запазване на персонала, при условие за изпълнение на техните задължения. Да се гарантира личностна реализация и признание на работното място е жизнено важно за нашата компания. Ние мотивираме и обучаваме на нашите служители, което създава основа за постигането на общите цели.

Силен международен статут и присъствие на световния пазар.

За да се засилят нашите позиции на световния пазар се стремим да създадем и поддържаме бизнес отношения в страната и чужбина. Заедно ние търсим нови контакти с дългосрочни перспективи за по-нататъшно сътрудничество, с цел да се издигне STRIMEX до върхово ниво.

Магазин Bodyfan в България е уважаван вносител и ексклузивен представител на Strimex за българия.

This entry was posted in Бодибилдинг and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>