Магията на HERBioticum

Herbioticum е швейцарска компания, която произвежда козметика и хранителни добавки от напълно натурални вещества. Компанията не влага в продуктите си никакви изкуствени компоненти и поради това продуктите на марката са дълбоко уважавани от потребителите на био козметика заради своето високо качество и достъпна цена. Herbioticum разполага с богата гама билкови балсами и кремове, които са предназначени за ръцете, краката и останалата кожа на тялото. Палитрата от балсами и мазила на Herbioticum е в състояние да реши всеки кожен проблем, при това със натурални екстракти, без наличие на изкуствени и химични компоненти. Голяма част от влаганите съставки в мазилата на марката са широко известни със своите натурални качества – конски кестен, морска кал, лайка, арника, черен оман, чаено дърво, алое вера, невен, акай бери и др. Ала марката не се ограничава само с предлагането на ефективни мазила и кремове за кожа. В нейната продуктова гама влизат и хранителни добавки за сила, тонус, отслабване и регенерация. Прецизно подбраните съставки и формули на хранителните добавки на марката отново са без изкуствени компоненти, изцяло съставени от натурални продукти от био сегмента. Различните суплементи на марката включват съдържание на зелен чай, акай бери, л-карнитин, червена боровинка, шипка, коензим Q10, рибено масло, сибирски женшен и др. Гамата е обогатена с витаминни комплекси и формули, в които отново липсват вещества, добити по изкуствен или химичен път.

Herbioticum е избор, който ще се погрижи както за външния вид на вашата кожа, така и за виталността на вашето тяло. Прекрасно подбраните съставки в продуктите, които се славят като едни от най-качествените на пазара на био козметика и био добавки, ще се погрижат за вашето самочувствие!

На пазара в България не могат да бъдат открити по-добри био козметични продукти в съотношение цена-качество от гамата на Herbioticum. Марката следва максимата, че качеството е качество тогава когато се предлага на достъпна цена.

Ефективност, натурални съставки, високо качество, достъпна цена – това е магията на Herbioticum!

Авторска статия на proteini-bg.com. Забранено копирането и използването й в други сайтове с комерсиална цел.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>