Количка: 0 продукта
протеини и хранителни добавки


Каталозипреоценени стоки
bodyfan протеиниЗа реклама


Рецепти

BE HUGE


Марка: Amarok Nutrition    
Вкус: тропически


Be Huge x 300 g/ Би Хюудж х 300 грама

 

хранителна добавка, предназначена за увеличаване на работоспособността и повишаване на мускулната маса, повишава спортните резултати, ускорява възстановяването и редуцира умората

 

Опаковка: Буркан – 300 грама

 

Начин на употреба: Една доза (10 г – 1 мерителна лъжичка) се разтваря в 300 мл студена вода. Приложете преди / след тренировката. В дни без тренировка, използвайте единична доза след събуждане или между храненията.

 

Действие: Be Huge е суплемент, чиято задача е бързо да увеличи мощта и размера на мускулатурата. Това е възможно благодарение на съвременната комбинация от въглехидратни комплекси с различни времена на абсорбция и три форми на креатин.

Креатинът повишава силата в случай при кратки, много интензивни физически упражнения - благоприятен ефект се получава при консумацията на 3 g креатин на ден.

ТСМ (креатин малат) е форма на креатин, създадена от комбинация на молекули, което го прави много по-стабилен при разграждане в стомаха и в работните мускулни клетки. Резултатът е много по-добро полза за мускулните клетки и стопиране превръщането на креатин в неактивен креатинин. В допълнение, TCM се разтваря много по-добре във вода, така че може по-бързо да се абсорбира в кръвта и да се транспортира по-ефективно до мускулните клетки. В допълнение, молекулата на ябълчената киселина стимулира производството на енергия в клетките, благодарение на която тя взаимодейства с креатин в генерирането на контракции в мускулните влакна.

HCL креатинът е изключително стабилен, устойчив на киселинната среда на храносмилателния тракт и високо разтворима форма на креатин. Благодарение на тези свойства, при нормални условия тялото абсорбира по-добре този вид креатин в сравнение с други креатини, затова повече от него се съхранява в мускулите.

Продуктът комбинира у себе си трите най-ефективни форми на креатин, за да осигури максимални предимства на трениращия: Маса и хидратация от креатин монохидрата, бърза и ударна усвоимост от TCM и максимално увеличение на силата от HCL. Истинската "черешка на тортата" е добавянето в продукта на въглехидратна матрица, с различно време за усвояване, която ви позволява да усвоите оптимално креатина в мускулите и да увеличите допълнително енергията си.

 

Състав: комплекс въглехидрати (глюкоза, малтодекстрин, изомалтулоза), креатин монохидрат, креатин малат, креатин HCL, декстроза, лимонена к-на, ябълчена к-на, силициев диоксид, оцветител (бета каротен), сукралоза, натурални и изкуствени аромати

Активни съставки в една доза (10 гр)

Енергийна стойност

17 kcal, 0,9%

Въглехидрати

4500 мг, 2,8%

 

 

 

 

 

 

 (17.79)

Прости въглехидрати

4000 мг, 2,5 %

Креатин Монохидрат

2200 мг

Креатин малат

1800 мг

Креатин HCL

500 мг

Съдържание за една доза: Be Huge 10 грама

 

Съхранение:

Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца!

 

Най-добър до :

виж оригиналната опаковка      

                                                                         

Информация за потребителя :

Продуктът не е заместител на храните и пълноценното хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Не е лекарствено средство!

Да не се използва от бременни и кърмещи жени!

Противопоказания: При алергии към някоя от съставките на продукта.

 

Фирма производител:

Амарок Нутришън, Полша

 

Официален вносител за България:

“ФАВОРИТ СПОРТ БГ” EООД гр. ПловдивНяма налична видео презентация
Таблица със съставките

Продукта е изчерпан!

За поръчка:


Количесто:
300 грама

Нова цена: 35.00 лева


Стара цена: 45.00 лева

Спестявате 10.00 лева

Вкус:
Споделете този продукт с вашите приятели

Сподели във Twitter Сподели във Facebook Сподели във Google+ Сподели в Svejo.net


Други наши продукти