Количка: 0 продукта
протеини и хранителни добавки


Каталозипреоценени стоки
bodyfan протеиниЗа реклама


Рецепти

Bsn no-xplode


Марка: BSN    
Вкус: лимон
Вкус: малина


N.O.-Xplode е висококачествен азотен бустър и първата и единствена в света добавка, която дава незабавни резултати след приемането й, под формата на енергия, увеличаване на размерите, мускулна сила, напомпване и изключителна производителност. Само няколко минути след приемането на N.O.-Xplode буквално ще видите и почуствате действието на този продукт!

N.O.-Xplode е правилният избор, ако търсите напомпващ ефект и красиви мускули. От личната си практика и работата с различни клиенти знам, че този азотен бустър е перфектен за покачване на мускулна маса.Наистина впечатляваща, перфектна работа на производителя  - американската компания за суплементи BSN!

За кого е подходящ N.O.-Xplode?

Азотният бустър N.O.-Xplode е подходящ за средно напреднали и напреднали фитнес любители, които със сигурност имат навършени 16 години и нямат пробеми със сърцето  – защото тази добавка действа и неименуемо ще усетите взривната й мощ.

Какви са ползите от N.O.-Xplode?

NO-Xplode на BSN има уникалната способност да ви подготвя и напомпва при всяка една тренировка, благодарение на добавените най-силни и добри ингредиенти от тези, които някога са били разработени : азотен окис, креатин, вещества които стимулират работата на тялото и мозъка. За никой друг продукт не може да се каже същото, както за NO-Xplode ! Никой друг продукт не може да достигне същите резултати!

При употреба, получавате незабавно разширение на мускулите и кръвоносните съдове с NO Meta-Fusion. BSN NO-Explode NO Meta-Fusion – това е ядрото на NO-Xplode. Това е катализаторът, който създава тези удивителни ефекти в изменението на вашето тяло и подобряване работата на мозъка.

NO Meta-Fusion отваря възможността към съдово-мускулното разширение, благодарение на бързото повишаване и поддържане на нивото от азотен окис (NO). NO разширява кръвоносните съдове, които от свой ред увеличават мускулния кръвопоток. Тази мигновена вълна от кръв, довежда до невероятно напомпване и рязкото увеличаване на мускулния размер и форма на цялото тяло. И всичко това се постига само за няколко минути! Особено, ако тренировката ви е била сериозна, ползите са наистина осезаеми -  вените ви ще се издуят, а мускулите ви ще достигнат невероятни размери! NO Meta-Fusion ви дава смес от мощна нова креатинова матрица за мускулно нарастване и това може да ви го даде само NO-Xplode.

NO-Xplode е продукт, който напълно отваря кръвоносните съдове, които хранят мускулите, позволявайки на креатиновата матрица да разтегне мускулните клетки и да ги накара да задържат повече креатин и други нутриенти. И което е поразително, това се случва в рамките на само няколко минути след приема.

NO-Xplode изпреварва всички други не само с резултатите си, които можете да видите и почуствате почти веднага, но този продукт не се нуждае от захар за своята работа, за разлика от другите креатинови продукти, които са наблъскани със захар, която спомага за нарастването на подкожните мазнини. Захарта може да доведе до това, че да натрупате мазнини и да изглеждате пълни и издути. С NO-Xplode никога няма да изглеждате пълни, да имате излишни мазнини или вода в организма. Плюс това, вашият черен дроб няма да има никакви проблеми за усвояване на продукта, никакъв дискомфорт и болки в стомаха.

Начин на прием на N.O.-Xplode

N.O.-Xplode на BSN се приема по една мерителна лъжичка заедно с 115-225 студена вода или сок (на празен стомах).

За достигане на максимални резултати, не приемайте протеинови шейкове поне един час преди приема на N.O.-Xplode.

N.O.-Xplode е наличен в две различни разфасовки и разнообразни вкусове.

Състав на N.O.-Xplode

N.O.-Xplode – това е особена смес от метилксантин и ноотропни вещества (нутриенти, стимулиращи работата на мозъка), която дава енергия на мозъка и тялото, заедно с максимално възможна концентрация. Това се достига само минути след приема на продукта! N.O.-Xplode физически и ментално ви подготвя към тренировката, която способства за най-голям растеж на мускулите. Вие не само ще почуствате по-добро самочувствие и настроение, но и е средство което ви стимулира да тренирате все повече и с желание.

Дозировка: Доза 20.5 г  

Базови Съставки:  

Въглехидрати  - 6 g 2%

Калории - 25

Витамини:

Витамин В-12 120  mcg 2000%

Витамин В-6 (Pyridoxine) 25  mg 1250%

Витамин В-9 (Folic Acid) 400  mcg 100%  

Минерали:

Калий (Potassium) 75  mg 2%

Калций (Calcium) 75  mg 8%

Магнезий (Magnesium) 360  mg 90%

Натрий (Sodium) 235  mg 10%

Фосфор (Phosphorus) 535  mg 54%  

Патентовани Формули N.O.-Xplode™Proprietary Blend

N.O. Meta-FusionPatent Pending: L-Arginine AKG, L-Citrulline Malate, RC-NOS™ , L-Citrulline AKG, L-Histidine AKG, NAD , Gynostemma Pentaphyllum

AVPT (Advanced Volumizing & Performance Technology): Modified Glucose Polymers , Di-Creatine Malate, Trimethylglycine, Creatine Ethyl Ester -Beta-Alanine Dual Action Composite , Sodium Bicarbonate, Sodium Creatine Phosphate Matrix, Creatinol-O-Phosphate-Malic Acid Interfusion, Glycocyamine, Guanidino Proplonic Acid, Cinnulin PF®, Ketoisocaproate Potassium, Creatine ABB

Ener-Tropic Xplosion™(Patent Pending): L-Tyrosine, Taurine, Glucuronolactone, Methylxanthine , L-Tyrosine AKG, MCT, Common Periwinkle Vinpocetine 99%, Vincamine 99%, Vinburnine 99%

Phospho-Electrolyte Replacements™: Di-Calcium Phosphate, Di-Potassium Phosphate, Di-Sodium Phosphate

Glycerol Hydrating Polymers™: Potassium Glycerophosphate, Magnesium Glycerophosphate, Glycerol Stearate

Странични ефекти на N.O.-Xplode

Не се наблюдават, при спазване на точния прием и доза!

В резюме: Защо си струва да се ползва N.O.-Xplode?

Азотният бустер на BSN - N.O.-Xplode, е наистина гаранция за ефикасност и резултати, защото:

  • С N.O.-Xplode повече няма да чакате, да се надявате и да се молите за добри резултати
  • Няма повече да излизате от фитнес залата и да си мислите че не си е струвало да идвате

Това сочи категорично както моят личен опит с продукта, така и опитът на хора, които познавам и тренирам.

Този продукт не е заместител на храна и не е лекарствено средство!Няма налична видео презентация
Продукта е изчерпан!

За поръчка:


Количесто:
1125 грама Цена: 90.00 лева Вкус:
Споделете този продукт с вашите приятели

Сподели във Twitter Сподели във Facebook Сподели във Google+ Сподели в Svejo.net


Други наши продукти