Количка: 0 продукта
протеини и хранителни добавки


Каталозипреоценени стоки
bodyfan протеиниЗа реклама


Рецепти

CREA FORCE


Марка: NUTRITECH    
Вкус: натурален


Micronised Creatine, 250g

Micronised Creatine е по-бърз и с по-добро усвояване: microparticolele микронизиран креатин води до по-бързо смилане и усвояване в организма.

Предимство на Micronised Creatine е по-доброто смесване и разпръскване и по-бързо използване в организма.

Малкия размер на частиците позволява по-добра дисперсия в течността, което позволява пълно смесване на креатин преди преглъщане.

Nutritech микронизиран креатин е 100% чист.

Начин на действие: Креатинът попада в черния дроб от три аминокиселини-аргинин, метионин и Glygina. Креатин или креатин монохидрат допълнение след това се метаболизира на креатин фосфат, основна съставка, която преобразува обработка на информацията (adenoyindifosfat) в АТФ (аденозин трифосфат) и след това отново в обработка на информацията, освобождаване на енергия, използвана в интензивни дейности. Намаляването на нивата на мускулния креатин може да намали мускулната сила и образуването на млечна киселина, което води до бърза умора. Креатин може да помогне за увеличаване на производството на енергия и да увеличи общата производителност.

Препоръчителна доза:

Фаза натоварване (20 грама) 4 приема / ден в продължение на 7 дни: Сутрин: 5 гр креатин, обяд: 5 гр креатин, 30 минути преди тренировка: 5гр креатин, веднага след тренировка: 5гр креатин

Фаза поддръжка (5-10гр) 1-2 приема / ден в продължение на 7 седмици.

Направете пауза от 2 седмици и повторете цикъла. Инструкции: Пийте 6-8 чаши вода дневно с креатин. Използвайте всеки 10 грама въглехидрати (декстроза) за всеки 5 грама използван креатин. Намалете употребата на кофеин (тъй като намалява усвояването на креатина и намалява хидратацията на тялото). Предпазни мерки / Противопоказания: Изследвания потвърждават, че взети в препоръчваните дози, креатин е без странични ефекти. Бременни или кърмещи жени, диабетици, страдащи от хипогликемия, хора, които имат здравословни проблеми или са в процес на лечение, трябва да се консултират с лекар или фармацевт преди да започнат. Produsul допълнението не е предназначено за деца на възраст под 15 години. Продуктът да се консумира под контрол на лекар или диетолог.

Официален вносител за България:
“ФАВОРИТ СПОРТ БГ” EООД гр.ПловдивНяма налична видео презентация
Таблица със съставките


За поръчка:


Количесто:
250 грама

Нова цена: 18.00 лева


Стара цена: 20.00 лева

Спестявате 2.00 лева

Вкус:  
Споделете този продукт с вашите приятели

Сподели във Twitter Сподели във Facebook Сподели във Google+ Сподели в Svejo.net


Други наши продукти