Количка: 0 продукта
протеини и хранителни добавкитоп оферта Марки нутриенти:
bodyfan megabol gaspari-nutrition all-sports-labs-56 alphapower-food ostrovit-82 amino-smart-48 hi-tec-nutrition-31 intenson cnp-professional-14 activlab nero ironflex scitec-nutrition usp-labs kevin-levrone fitness-authority-50 fitmax ultimate-nutrition-86Каталозипреоценени стоки
bodyfan протеиниЗа реклама


Рецепти

GLYCOFUSE


Марка: Gaspari Nutrition    
Вкус: ягода
Вкус: портокал


Описание:

Какво е най-лошото, което може да се случи по време на тренировка, след като пиете вода или друга напитка? Отговорът: спазми. Нищо не може да убие тренировката Ви по-бързо от мускулните спазми. Заради това интелигентно създадените спортни напитки трябва да притежава осмоларитет, който е ключовият индикатор за това колко бързо може да се прочисти стомаха, като същевременно се избягва появата на спазми.

Екипът на Gaspari Nutrition е наясно с всичко това, заради което са създали технологията ОСМ. С този "нов метод" въглехидратните напитки използват патентован метод за настройка на електролитите в разтвор с чист цикличен декстрин, за да получите оптимално осмотично налягане (mOsm). Запомнете добре следното: по-ниско осмотично налягане (mOsm)= по-бързо прочистване на стомаха.

Ако страните от въглехидратите, значи не се интересувате от представяне, възтсановяване или чиста мускулна маса. истинските атлети разбират и приемат важността на въглехидратите.Гликогенът е това, което помага да заредите тренировките си и да поддържате мускулния обем.

Начин на употреба:

Разтворете една мерителна лъжица (28 гр) в 240-350 мл вода. Приемайте преди, по време на или след тренировка. Внимание! Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Този продукт не е предназначен за заместител на разнообразен и здравословен хранителен режим.Няма налична видео презентация
Таблица със съставките

Продукта е изчерпан!

За поръчка:


Количесто:
840 грама

Нова цена: 50.00 лева


Стара цена: 75.00 лева

Спестявате 25.00 лева

Вкус:

1680 грама

Нова цена: 100.00 лева


Стара цена: 120.00 лева

Спестявате 20.00 лева

Вкус:
Споделете този продукт с вашите приятели

Сподели във Twitter Сподели във Facebook Сподели във Google+ Сподели в Svejo.net


Други наши продукти