Количка: 0 продукта
протеини и хранителни добавкитоп оферта Марки нутриенти:
bodyfan megabol gaspari-nutrition all-sports-labs-56 alphapower-food ostrovit-82 amino-smart-48 hi-tec-nutrition-31 intenson cnp-professional-14 activlab nero ironflex scitec-nutrition usp-labs kevin-levrone fitness-authority-50 fitmax ultimate-nutrition-86Каталозипреоценени стоки
bodyfan протеиниЗа реклама


Рецепти

L-Carnitine SlimLine™


Марка: Megabol    
Вкус: лимон
Вкус: портокал


L-Carnitine SlimLine е съдържа L-карнитин 1650мг за една доза от 15 мл (110мг / мл).
Опаковка: шише (1000 мл) достатъчно за 66 дози.
L-карнитина е органична съставка, важна за метаболизма и освобождаването на енергия. При мускулно натоварване възниква нуждата от използване на складираната в тялото енергия. Доказано е влиянието на продължителната тренировка върху топенето на мазнини.
L-карнитина помага в транспорта на мастните молекули до клетките, където се освобождава енергия. Тази енергия може да се използва за тренировка (движение). Това е допълнителна мобилизация за трениращите.

L-Carnitine SlimLine ™ е предназначен за активни хора, които искат да намалят или поддържат ниска подкожна мастна тъкан.  L-Carnitine SlimLine ™ сега е много популярен и доказан като препарат, които се използват в повечето диети, насочен към подпомагане на намаляването на мазнините.  Особено ефективното действие на тази добавка ще бъде видимо при загуба на тегло. Процесът на намаляване на мазнините,  особено райони, които са трудни, трябва да се поддържа с L-карнитин. Основният елемент при избора на тази добавка е концентрацията на активното вещество (доза карнитин) и надеждността на производителя. Тези условия са идеално отговарят на продукта SlimLine - марка, позната от няколко години.

 

Съдържание: в една порция 
15 мл
в 100 мл
L-Carnitine 1650 мг 16,5 грама

 

Начин на приемане:
1 дневната доза от 15 мл. Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Разклатете добре преди употреба.

Официален вносител за България:
“ФАВОРИТ СПОРТ БГ” ООД.гр.ПловдивНяма налична видео презентация
Продукта е изчерпан!

За поръчка:


Количесто: 1000 милиграма

Нова цена: 45.00 лева

Стара цена: 65.00 лева

Спестявате 20.00 лева

Вкус
Споделете този продукт с вашите приятели

Сподели във Twitter Сподели във Facebook Сподели във Google+ Сподели в Svejo.net


Други наши продукти