Количка: 0 продукта
протеини и хранителни добавкитоп оферта Марки нутриенти:
bodyfan megabol nutritech-52 nutrim all-sports-labs-56 alphapower-food ostrovit-82 amarok-nutrition-14 amino-smart-48 hx-nutrition formeds-59 volchem hi-tec-nutrition-31Каталозипреоценени стоки
bodyfan протеиниЗа реклама


Рецепти

TTE 40


Марка: NUTRIM    
Вкус: натурален


Екстракт от Трибулус Терестрис.

Екстрактът от растението Tribulus terrestris L. в продукта ТТЕ 40 съдържа минимум 40% стероидни сапонини от фуростанолов тип с предоминиране на протодиосцин (PTN) и терестринини А и В. Повлиява производството на лутеинизиращ хормон (LH) от аденохипофизата и пряко повишава секрецията на тестостерон и естрогени от гонадните жлези във физиологични граници. По този начин ТТЕ 40 осигурява положителен азотен баланс и стимулира белтъчната синтеза. Възстановява сперматогенезата при мъжете след стероидно обременяване. Продуктът увеличава производството на DHEA и на андростендиона и повишава либидото.

TTE 40 е фитопрепарат, който може да се приема като добавка към храненето и е подходящ за общо тонизиране на организма, за възстановяване при физически натоварвания, за повишаване на либидото и стимулиране на сперматогенезата.

Състав

Eкстракт от Tribulus terrestris
декстрин
аерозил
талк
магнезиев стеарат
Дозировка и начин на употреба

По 1 капсула, 1-3 пъти дневно с храната.

Предлагани опаковки

90 капсули по 500 mgНяма налична видео презентация

За поръчка:


Количесто: 90 капсули Цена: 26.67 лева

с вкус  
Споделете този продукт с вашите приятели

Сподели във Twitter Сподели във Facebook Сподели във Google+ Сподели в Svejo.net


Други наши продукти