Количка: 0 продукта
протеини и хранителни добавкитоп оферта Марки нутриенти:
bodyfan megabol nutritech-52 nutrim all-sports-labs-56 alphapower-food ostrovit-82 amarok-nutrition-14 amino-smart-48 hx-nutrition formeds-59 volchem hi-tec-nutrition-31Каталозипреоценени стоки
bodyfan протеиниЗа реклама


Рецепти

Creaforce Tau


Марка: NUTRIM    
Вкус: натурален


Креатин монохидрат и таурин на прах.

Креафорс Тау е смес от креатин монохидрат и таурин. Креатин монохидратът повишава концентрацията на фосфокреатин в мускулите и осигурява бърза синтеза на АТФ по време на физическо натоварване, увеличава интензивността на фосфокреатиновата ресинтеза при и непосредствено след мускулна работа, буферира млечната киселина, натрупана в мускулите по време на интензивна работа и спомага за ускоряване  възстановителните процеси в мускулите. Тауринът има антиоксидантен ефект, стабилизира мембраните на мускулните клетки, регулира осмоларитета в интрацелуларната среда и обезпечава производството на азотен окис от съдовия ендотел. Приет като хранителна добавка, Креафорс Тау осигурява висока бионаличност на креатин, глутамин и таурин в организма, което обезпечава неговия ергогенен ефект.

Състав

креатин монохидрат
таурин
Дозировка и начин на употреба

1. Започва се с петдневен период на т.нар. напълване на депата. Дневната доза от 20 g се разпределя на 4 приема по 5 g (1 чаена лъжичка). Дозата се разтваря в 200-250 ml вода или плодов сок. Препоръчва се да се консумира след основните хранения.

2. Периодът на поддържане продължава 20-30 дни. Дневната доза от 5 g (1 чаена лъжичка) се разтваря в 200-250 ml вода (плодов сок).

За по-добър резултат увеличете консумацията на въглехидрати и приема на течности в периода на употреба на продукта. 

 Няма налична видео презентация

За поръчка:


Количесто:
100 грама Цена: 10.20 лева Вкус:  

200 грама Цена: 18.04 лева Вкус:  

500 грама Цена: 40.80 лева Вкус:  
Споделете този продукт с вашите приятели

Сподели във Twitter Сподели във Facebook Сподели във Google+ Сподели в Svejo.net


Други наши продукти