Количка: 0 продукта
протеини и хранителни добавкитоп оферта Марки нутриенти:
bodyfan megabol nutritech-52 nutrim all-sports-labs-56 alphapower-food ostrovit-82 amarok-nutrition-14 amino-smart-48 hx-nutrition formeds-59 volchem hi-tec-nutrition-31Каталозипреоценени стоки
bodyfan протеиниЗа реклама


Рецепти

Via Force Men


Марка: NUTRIM    
Вкус: натурален


Натурален продукт, предназначен за мъже.

Повишава либидото и сексуалния перформанс. Подходящ е при еректилна дисфункция, при възстановяване след заболявания и при системни физически натоварвания. Увеличава сексуалното желание и потентността на мъжете. Повишава тонуса и виталността им.

Състав

L-аргинин - аминокиселина, изходен субстрат за производство на азотен окис (NO) в ендотела на кръвоносните съдове, който предизвиква разширението им. Повишава се значително кръвната циркулация в отделни съдови области, особено в гениталиите. Има и антиатерогенен ефект.

Екстракт от епимедиум (Epimedium sagittatum extr.) - естествен афродизиак. Съдържа икариин, който повишава производството на тестостерон във физиологични граници.  Подобрява сексуалното желание и перформанс.

Екстракт от корена на растението Maca (Lepidium meyenii extr.), което расте във високите Анди. Чрез съдържащите се в него уридин, ябълчена киселина, глюкозинолати и глюкотропеолини той е мощен адаптоген, стимулира имунната система, увеличава копулативните възможности.

Екстракт от листата на Ginkgo biloba. Повишава кръвотока към мозъка и органите на малкия таз. Подобрява способността за концентрация и степента на ерекцията.

Екстракт от корена на сибирския женшен (Eleutherococcus senticosus). Има общоукрепващо и тонизиращо действие, активизира умствената и физическата работоспособност, повишава потентността, специфичната и неспецифична устойчивост на организма.

Екстракт от семената на Tribulus terrestris L. Стимулира производството на лутеинизиращ хормон и пряко повишава секрецията на тестостерон, на DHEA и андростендион във физиологични граници, като повишава либидото и сперматогенезата.

Екстракт от кората на дървото Yohimbe. Чрез алкалоида йохимбин разширява кръвоносните съдове, особено на половите органи.

Дозировка и начин на употреба

За повишаване на либидото и подобряване на сексуалния перформанс и при случаи на еректилна дисфункция - по 1 капсула 3 пъти дневно.
За общо стимулиране на организма - по 1 капсула сутрин и вечер.
За възстановяване при тежки физически натоварвания – по 2 капсули сутрин и вечер.
Предлагани опаковки

60 капсули по 505 mgНяма налична видео презентация

За поръчка:


Количесто: 60 капсули Цена: 30.60 лева

с вкус  
Споделете този продукт с вашите приятели

Сподели във Twitter Сподели във Facebook Сподели във Google+ Сподели в Svejo.net


Други наши продукти