Количка: 0 продукта
протеини и хранителни добавкитоп оферта Марки нутриенти:
bodyfan megabol gaspari-nutrition all-sports-labs-56 alphapower-food ostrovit-82 amino-smart-48 hi-tec-nutrition-31 intenson cnp-professional-14 activlab nero ironflex scitec-nutrition usp-labs kevin-levrone fitness-authority-50 fitmax ultimate-nutrition-86Каталозипреоценени стоки
bodyfan протеиниЗа реклама


Рецепти

MassMaker


Марка: Megabol    
Вкус: банан
Вкус: капучино


MassMaker 35/10 е ново поколение на препаратите базирани на въглехидрати и протеини (т.нар: гейнери). Той помага да се постигне положителен енергиен баланс. С него систематично нараства телесната маса.

MassMaker 35/10 предефинира най-печелишата формула в спорта, според научните съвети на автора на рецептата - д-р. Петр Форт.

Въглехидрати:FRACTO нишесте, получено от ориз. FRACTO е леко, разтворимо във вода нишесте, характеризиращо се с дългосрочни ползи и висока молекулна маса. Последни изследвания показват, че многомолекулните въглехидрати (нишесте) допълват по-бързото натрупване на гликоген. FRACTO е много по-близо до мускулния гликоген от толкова популярните до този момент монозахариди. Днес FRACTO е най-новият и един от най-добре разработените източници на въглехидрати, които са достъпни на пазара. За да влезе в тези технологични процеси се прилага разширяване чрез термична обработка на корените от маниока. Перфектна разтворимост при изготвянето на напитката е едно доказателство за превъзходството на FRACTO.

PRO-мейкър протеин  е със 100% животински произход. Освен изолирани протеини от суроватка , PRO-мейкър иновациите си личат при прилагането на хидролизиран глобин (плазма). Такива протеини по-лесно се превръшат в протеините на мускулната тъкан.

Нещо повече, ние прилагаме най-ефективната комбинация от свободни аминокиселини ANABO-machine, която се състои от AAKG, L-левцин и L-лизин.

Добри мазнини не означава лишени от транс киселини. Те са основен енергиен компонент в продукта MassMaker. Палмово масло е източникът на тази енергия и се включва като интегрирани гранули - средна верига (MCT).

MASSMAKER 35/10 е "най-трупащия маса и тегло в целия свят!"

- Повече протеини - ще изгради мускулите по-бързо

- Повече мазнини - енергията в тялото ви ще се повиши

- FRACTO вместо монозахариди - бързо натрупване на гликоген.

Начин на употреба:

80 грама от продукта (около 6 супени лъжици) се смесва в затворен съд с 250 мл вода. Приготвя се непосредствено преди консумация. Коктейлът е най-подходящ като допълнително основно хранене между основните хранения и / или в по-малки порции, в допълнение между похапванията. Продуктът се препоръчва да се приема 1-2 пъти на ден.

Състав:

 

per 100g
Aminoacidс essential
L-Isoleucin (BCAA) 6230 mg
L-Leucin (BCAA) 10010 mg
L-Lysin 8610 mg
L-Methionin 1700 mg
L-Phenylalanin 3040 mg
L-Threonin 6840 mg
L-Tryptophan 2330 mg
L-Valin (BCAA) 5570 mg
Amino acid - important (*)
L-Arginin 2300 mg
L-Histidin 1730 mg
L-Cystein 3040 mg
L-Glycin 1760 mg
L-Tyrosin 2840 mg
Amino acid non essential (**)
L-Alanin 4770 mg
Acido Aspargico 10270 mg
Acido Glutammico 17160 mg
L-Prolin 5810 mg
L-Serin 4700 mg

 Официален вносител за България:
“ФАВОРИТ СПОРТ БГ” ООД гр.ПловдивНяма налична видео презентация
Продукта е изчерпан!

За поръчка:


Количесто:
2400 грама

Нова цена: 85.00 лева


Стара цена: 130.00 лева

Спестявате 45.00 лева

Вкус:
Споделете този продукт с вашите приятели

Сподели във Twitter Сподели във Facebook Сподели във Google+ Сподели в Svejo.net


Други наши продукти