Количка: 0 продукта
протеини и хранителни добавкитоп оферта Марки нутриенти:
bodyfan megabol gaspari-nutrition all-sports-labs-56 alphapower-food ostrovit-82 amino-smart-48 hi-tec-nutrition-31 intenson cnp-professional-14 activlab nero ironflex scitec-nutrition usp-labs kevin-levrone fitness-authority-50Каталозипреоценени стоки
bodyfan протеиниЗа реклама


Рецепти

Qualitine


Марка: Gaspari Nutrition    
Вкус: натурален


Gaspari Nutrition Qualitine е чист креатин монохидрат с неповторимо качество!

Qualitine на Gaspari Nutrition съдържа 99,9 % чист микронизиран креатин монохидрат, което гарантира моменталната му разтворимост във вода или други подходящи течности. Qualitine е чисто прахообразно вещество без вкус и мирис – качества, в които ще се убеждавате сами при всяко отваряне на опаковката.

Креатин монохидрата е може би най-изследваният суплемент в спортната индустрия. През последните две десетилетия креатин монохидрата бе задължителна част от хранителния режим на всеки един атлет, осигурявайки максимален мускулен обем и сила. Над 200 научни изследвания в университети и лаборатории по цял свят свидетелстват за безопасността и ефективността на тази съставка.

Купувайки Qualitine на Gaspari Nutrition вие можете да сте сигурни, че консумирате изключително качествен и чист продукт, без примеси. Всяка една партида от Qualitine е с научно доказана чистота от 99.9 %. Gaspari Nutrition постави нов стандарт в индустрията! Това се нарича истински чист креатин монохидрат! †

В : С какво Qualitine е по-добър от конкурентни продукти?

О: Qualitine е креатин монохидрат с изключително качество, който се продава на достъпна цена. Преди да създадем Qualitine, трябваше да плащате 80% повече на грам, за да получите чист продукт без примеси. Ние имаме възможността да купуваме на едро(огромни количества без посредници) и на много по-ниски цени от конкурентите си, като по този начин облагодетелстваме вас – клиентите!

В: За кого е подходящ Qualitine?

О: Qualitine е подходящ за всеки атлет, който има нужда от креатин. И въпреки, че креатинът най-често се използва от бодибилдърите и силовите атлети, той може да се използва и от всички спортисти, които имат нужда от повече сила и чиста мускулна маса. За целта просто приемайте по 1 доза от продукта на ден и сами ще се убедите в резултатите.

Официален вносител за България:
“ФАВОРИТ СПОРТ БГ” ООД гр. ПловдивНяма налична видео презентация
Таблица със съставките

Продукта е изчерпан!

За поръчка:


Количесто:
300 грама

Нова цена: 45.00 лева


Стара цена: 55.00 лева

Спестявате 10.00 лева

Вкус:
Споделете този продукт с вашите приятели

Сподели във Twitter Сподели във Facebook Сподели във Google+ Сподели в Svejo.net


Други наши продукти