Количка: 0 продукта
протеини и хранителни добавки


Каталозипреоценени стоки
bodyfan протеиниЗа реклама


Рецепти

R-WPC™


Марка: Megabol    
Вкус: натурален
Вкус: цитрусови плодове


R-WPC™ (Whey Protein Concentrate) / R-WPC™ (Концентрат на суроватъчен и оризов протеин)

хранителна добавка

предназначена за трупане на мускулна маса на базата на протеинов концентрат от кафяв ориз и ултрафилтриран суроватъчен протеин, както и възстановяване при спортисти след интензивно мускулно натоварване

Опаковка:

Буркан: 1900 грама ℮

 

Начин на употреба: Вземете част от веществото (6 лъжици = 36грама) и го размесете добре в затворен съд с 200-220мл студена вода. Приемайте средно по 1-3 дози на ден ( сутрин след ставане, между храненията и/или след тренировка).

                                      

Действие:  Продуктът R-WPC™ на компанията Megabol е първият протеин от новото поколение - съставен е от равни пропорции(50/50) протеинов концентрат от кафяв ориз и ултрафилтриран суроватъчен протеин.И двата протеина са признати заради изключителните свойства, които притежават като бодибилдинг добавки. При WPC това са бързото усвояване на пептидите и присъствието на млечни протеини, докато полезните свойства на ориза включват: високо съдържание на L-аргинин, намалена алергенност, и по-благоприятно за организма разпределение на отделените амино-киселини. Двете протеинови добавки се допълват, за да създадат перфектната храна за всеки бодибълдър. Това е особено валидно за професионалните атлети, за които са важни не само преимуществата на добавката, но и негативните последици от постоянната диета. Почти всички протеинови продукти са на основата на сурово мляко и изискват приемането на известно количество лактоза, което, според последни проучвания, причинява храносмилателни проблеми в цели 37.5% от случаите. Използването на висококачествен протеин, небазиран на млечна основа, може да окаже много благотворно въздействие върху растежа на мускулите, както и да подобри храносмилането и здравето като цяло. Комбинацията от двата най-полезни протеина в специализиран продукт налага употребата на технологична добавка под формата на специално разбработен комплексен компонент, наречен Fulfiller. Чрез този компонент, който освен главното си предназначение има и хранителни свойства - съдържа L-лизин и т.нар. добри мазнини, се постига хомогенна форма, към която ако се добави вода, се получава еднородна, гъста, удобна за пиене смес. Съдържа само натурални аромати.

 

Компоненти: суроватъчен протеин, житен протеин, L-лизин

Хранителни стойности :

Съхранение:

Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца!

Най-добър до :

виж оригиналната опаковка                                                                                 

Внимание :

Продуктът не е заместител на храните и пълноценното хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Не е лекарствено средство!

Да не се използва от бременни и кърмещи жени!

Фирма производител:

Megabol, Полша - продуктът е тяхна запазена марка

Официален вносител за България:

“ФАВОРИТ СПОРТ БГ” ООД.гр.ПловдивНяма налична видео презентация
Продукта е изчерпан!

За поръчка:


Количесто:
1900 грама

Нова цена: 85.00 лева


Стара цена: 125.00 лева

Спестявате 40.00 лева

Вкус:
Споделете този продукт с вашите приятели

Сподели във Twitter Сподели във Facebook Сподели във Google+ Сподели в Svejo.net


Други наши продукти