Количка: 0 продукта
протеини и хранителни добавкитоп оферта Марки нутриенти:
bodyfan megabol gaspari-nutrition all-sports-labs-56 alphapower-food ostrovit-82 amino-smart-48 hi-tec-nutrition-31 intenson cnp-professional-14 activlab nero ironflex scitec-nutrition usp-labs kevin-levrone fitness-authority-50 fitmax ultimate-nutrition-86Каталозипреоценени стоки
bodyfan протеиниЗа реклама


Рецепти

SuperPump MAX


Марка: Gaspari Nutrition    
Вкус: ягода
Вкус: лимон


Superpump MAX е артикулът за хората, които са наясно със своите фитнес желания и цели. Ако желаете да получите възможно най-доброто за Вашите мускули, то подобреният вид на оригиналния Superpump е за Вас. Подхранете мускулите Ви преди старта на Вашата тренировка по един неповторим и максимален начин. Увеличете килограмите на уредите, които ползвате и започнете да тренирате максимално!
Изключително висококачествените съставки на Superpump MAX го правят незаменим съюзник на всеки, който желае да изгради мощна физика. Този продукт е обогатен с витамини, сред които са C, B3, B6 и B12. Наличието им играе важна роля при подсилването на цялостната ефективност на продукта. Отделно в неговата неповторима формула има калций, фосфор, магнезий, натрий и калий. Патентованият микс на продукта включва комплекс за електрохидратиране, който се състои от: таурин; калций; глицерофосфат; натриев глицерофосфат; L-аланин-L-глутамин; ди-магнезиев малат и калиев фосфат.
Superpump MAX използва и комплекс за снабдяване с азотен оксид и за увеличаване на Вашата цялостна издръжливост. Сред по-важните вещества в него са: цитрулин; L-карнитин-L-тартарат и L-орнитин-L-аспартат. Максималната мощ на продукта идва с наличието на важните аминокиселини от BCAA групата, посредством които Вие получавате повече енергия, метаболизъм на мускулите Ви, издръжливост, хранително балансиране за Вашия организъм и най-вече мощно анти-катаболно действие. 

Superpump MAX съдържа още и: креатин монохидрат; магнезиев креатин челат; ограничен L-глутатион; тирозин; кофеин, както и други вещества. Така получавате една изключително максимална съвкупност от важни съставки, благодарение на които можете да увеличите мускулната Ви маса по неповторим начин. Гледката в огледалото никога не е била толкова приятна, колкото след употребата на Superpump MAX!

Няма да откриете по-добър продукт за употреба преди тренировка, колкото подобреният Superpump MAX! Този артикул е създаден, за да Ви помогне да разберете на какво сте способни по време на тренировка. По-голяма издръжливост, както и премахване на неприятната мускулна треска са само част от максималните ползи, които Superpump MAX е способен да Ви предостави. Същевременно мускулните Ви влакна следва да получат точно необходимата доза азотен оксид, от която се нуждаят. Напомпването със Superpump MAX е просто умопомрачително! Активните вещества в продукта са способни да подпомогнат и дейността на останалите органи и системи в тялото Ви!

Официален вносител за България:
“ФАВОРИТ СПОРТ БГ” ООД гр. Пловдив
 


Няма налична видео презентация
Таблица със съставките

Продукта е изчерпан!

За поръчка:


Количесто:
640 грама

Нова цена: 60.00 лева


Стара цена: 75.00 лева

Спестявате 15.00 лева

Вкус:
Споделете този продукт с вашите приятели

Сподели във Twitter Сподели във Facebook Сподели във Google+ Сподели в Svejo.net


Други наши продукти