Количка: 0 продукта
протеини и хранителни добавки


Каталозипреоценени стоки
bodyfan протеиниЗа реклама


Рецепти

BCAA PRO


Марка: V-Shape Supps    


BCAA PRO 500g

Xранителна добавка, предназначена за повишаване на силата и покачване на мускулния обем и плътност, ускорява възстановителните процеси след тежки натоварвания и действа антикатаболно

Опаковка: Буркан – 500 гр

/// BCAA PRO ДЕФИНИЦИЯ

По-бързото възстановяване е ключът към по-добри постижения, V-SHAPE BCAA PRO, захранван с 5g BCAA, както и 5g глутамин, е правилната добавка, която със сигурност заслужавате!

Само възможно най-бързата мускулна регенерация може да спре катаболизма и да осигури максимален растеж на мускулната маса. Ако търсите ефективно решение за по-бърза регенерация, V-SHAPE BCAA PRO ще отговори на всичките ви очаквания и ще ви помогне да постигнете всяка тренировъчна цел!

BCAA PRO 2В1 ВЪЗСТАНОВЯВАЩА ФОРМУЛА!

Формулата, създадена с комбинация от висококачествени аминокиселини с разклонена верига (BCAA) с мощно съотношение 2:1:1 (левцин, изолевцин, валин) и незабавна форма на глутамин, която бързо ще ви накара да забележите ефекта.

Ще се възползвате максимално от тази формула ЗА ПЕЧАЛБА/ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ на мускули в съотношение 1:1.
Рядко формулировката комбинира BCAA и глутамин в една и съща висока доза, за да ви накара да се възползвате от две основни добавки, комбинирани само в една!
Уникалната, водеща на пазара формула от аминокиселини с разклонена верига и глутамин ви позволява бързо и ефективно да попълвате аминокиселините, необходими за правилното функциониране на тялото на всеки спортист.

BCAA ПРЕДИМСТВА

При голямо натоварване тялото изисква големи количества BCAA. Въпреки това, самата диета обикновено не е достатъчна за достатъчно снабдяване с BCAA комплекс.
BCAA, а именно L-левцин, L-валин и L-изолевцин са някои от аминокиселините, метаболизирани директно в мускулите и са единствените аминокиселини, които проявяват способността да стимулират самостоятелно синтеза на мускулен протеин. По този начин те помагат за блокиране на вредните катаболни реакции и допринасят за по-добро натрупване на мускулна маса. Освен това, BCAA предпазват мускулната тъкан и ви позволяват да изгаряте мастната тъкан по-бързо, което е изключително важен аспект на добавките, когато се стремите да постигнете перфектно оформено тяло.

ПРЕДИМСТВА НА ГЛУТАМИНА

Глутаминът също е ключова аминокиселина за телата на тези, които са физически активни. За разлика от BCAA, глутаминът принадлежи към групата на ендогенните (произвеждани в тялото ни) аминокиселини, но е изключително трудно да се осигури достатъчното му снабдяване, разчитайки само на разнообразна диета.
Глутаминът е крайно необходим от добавяне, за да се осигури по-бързото и максимално възстановяване на мускулите, необходимо за всеки твърд трениращ.

BCAA PRO

ГОТВЕТЕ СЕ ДНЕС УТРЕШНАТА СИ ТРЕНИРОВКА

BCAA PRO, захранван с 5g BCAA, както и 5g глутамин при същото високо ниво на дозиране, за да се възползвате от две основни добавки, обединени само в една. В своята уникална формула BCAA PRO ще поддържа машината на тялото ви в анаболно състояние, което е от съществено значение за по-бързото регенериране на мускулната тъкан.

 

1 ПОРЦИЯ (1 ЛЪЖИЦА 11,4 G)
СЪДЪРЖАНИЕТО НА ХРАНИТЕЛНИ ВЕЩЕСТВА ЗА 1 РАЗМЕР НА ПОРЦИЯ:
L-ЛЕВЦИН

2,5гр

L-ВАЛИН

1,25 г

L-ИЗОЛЕВЦИН

1,25 г

L-ГЛУТАМИН

5гр

 

Съхранение:

Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца!

 

Най-добър до :

виж оригиналната опаковка      

                                                                          

Информация за потребителя :

Продуктът не е заместител на храните и пълноценното хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Не е лекарствено средство!

Да не се използва от бременни и кърмещи жени!

Противопоказания: При алергии към някоя от съставките на продукта.

 

Фирма производител:

V-Shape Supps

 

Официален вносител за България:

“ФАВОРИТ СПОРТ БГ” ООД гр. ПловдивНяма налична видео презентация
Продукта е изчерпан!

За поръчка:


Количесто:
500 грама

Нова цена: 45.00 лева


Стара цена: 65.00 лева

Спестявате 20.00 лева

Вкус:
Споделете този продукт с вашите приятели

Сподели във Twitter Сподели във Facebook Сподели във Google+ Сподели в Svejo.net


Други наши продукти