Количка: 0 продукта
протеини и хранителни добавки


Каталозипреоценени стоки
bodyfan протеиниЗа реклама


Рецепти

Mr X Pre W/O


Марка: V-Shape Supps    


Mr X Pre W/O x 375 гр/Мр Екс При В/О х 375 гр

 

Xранителна добавка, предназначенa за подобряване на фокуса и концентрацията по време на тренировка, увеличава желанието за полагане на физически усилия в залата и мотивира физиката и психиката за оптимално натоварване

 

Опаковка: Кутия – 375 гр

 

Начин на употреба: Приемайте 1 доза (1 мерителна лъжичка 15,6 g > 90 kg или половин мерителна лъжичка 7,8 g < 90 kg) в дните на тренировка, в 200 ml студена вода 10 до 15 минути преди тренировката. Не превишавайте максималната доза дневно (15,6 g).

 

Действие: MR X PRE W/O предоставя възможността за висока интензивност на вашите тренировки. Фокусът и концентрацията се повишават в съответствие с ключовите съставки с висок интензитет, приготвени с много внимание, за да засилят психическото ви състояние. Цитрулин малат, бета-аланин, агматин сулфат, таурин и кофеин се комбинират за увеличаване на притока на кръв към работещите мускули, повишаване на издръжливостта и повишаване нивата на сила. Цитрулин малатът оптимизира притока на кръв, което влияе върху изпълнението на повечето телесни функции. Когато се приема, тялото ви го превръща в азотен оксид, който прави кръвоносните съдове по-широки и когато тренирате, подобрява притока на кръв и увеличава кислорода и необходимите хранителни вещества, които достигат до мускулите. Агматин сулфатът подобрява фокуса, насърчава експлозивно бързата контракция, стимулира производството на тестостерон и е много мощен агент против умора. Бета-аланинът е бета-аминокиселина и има значителна роля за увеличаване на мускулния карнозин, който предпазва мускулната тъкан от окисляване. По този начин бета-аланинът повишава производителността, като удължава мускулната издръжливост. Кофеинът е стимулант на централната нервна система и най-използваният енергиен бустер в света. Подобрява концентрацията, фокуса, двигателната координация и цялостното време за реакция. Също така е доказано, че кофеинът подобрява атлетичното представяне при дейности за издръжливост. Продуктът на V-Shape Supps за предтренировъчен прием води до експлозивни мускулни напомпвания и подобрена производителност, които гарантират удължена мускулна издръжливост и подобряват силата! MR X PRE W/O ви гарантира повишен фокус, рязко увеличаване на енергията, безмилостно елиминиране на умората и ще ви поддържа в отлично настроение.

Състав: цитрулин малат, бета аланин, агматин сулфат, таурин, кофеин, тирозин, екстракт от черен пипер

съдържание в една доза (15,6 гр)

Цитрулин Малат

6000 мг

Бета аланин

6000 мг

Агматин сулфат

1000 мг

Таурин

1000 мг

Кофеин

350 мг

Тирозин

500 мг

Екстракт от черен пипер

10 мг

 

Съдържание в една доза: Mr X Pre W/O – 15,6 гр

 

Съхранение:

Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца!

 

Най-добър до :

виж оригиналната опаковка      

                                                                         

Информация за потребителя :

Продуктът не е заместител на храните и пълноценното хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Не е лекарствено средство!

Да не се използва от бременни и кърмещи жени!

Противопоказания: При алергии към някоя от съставките на продукта.

 

Фирма производител:

V-Shape Supps

 

Официален вносител за България:

“ФАВОРИТ СПОРТ БГ” ООД гр. ПловдивНяма налична видео презентация
Продукта е изчерпан!

За поръчка:


Количесто:
375 грама

Нова цена: 50.00 лева


Стара цена: 75.00 лева

Спестявате 25.00 лева

Вкус:
Споделете този продукт с вашите приятели

Сподели във Twitter Сподели във Facebook Сподели във Google+ Сподели в Svejo.net


Други наши продукти