Количка: 0 продукта
протеини и хранителни добавкитоп оферта Марки нутриенти:
bodyfan megabol gaspari-nutrition all-sports-labs-56 alphapower-food ostrovit-82 amino-smart-48 hi-tec-nutrition-31 intenson cnp-professional-14 activlab nero ironflex scitec-nutrition usp-labs kevin-levrone fitness-authority-50 fitmax ultimate-nutrition-86Каталозипреоценени стоки
bodyfan протеиниЗа реклама


Рецепти

Новини:
Amarok Nutrition

За всяка тренировка, постигане на повече ... Преместване на границите на издръжливост и преодоляване ... Завършете WOD в рекордно кратко време ... Спечелете с непобедим противник ...

Всеки от нас има атлетични амбиции, но тяхното изпълнение става само част от нас - това е въпрос на решителност и вътрешна сила, въпрос на желязна воля, която не се поддава на натиск и обезсърчение. Също така е въпрос на осигуряване на тялото ви с оптимална среда за развитие - правилно подбрана диета, регенерация и добавки към очакваните резултати.

Ние не можем да ви дадем сила на воля и постоянство, но можем да се погрижим за този финален допир, дреболия, която може да определи крайния резултат - можем да ви осигурим най-високите клас добавки от линията Amarok.

Ние ще се погрижим за вашите постижения на всеки етап - подготовка, обучение и по-късно възстановяване, без да забравяме и вашето здраве и безопасност. Нашата линия отчита всички нужди на активните хора, по-специално, тя е посветена на бойци, практикуващи CrossFit, Street Workout, бойни изкуства и спорт за издръжливост и сила. Нашите формули са съставени за ефективни действия, а не за псевдонаучни аргументи и броя на страниците, които могат да бъдат описани от отделни компоненти. 

Искаме да бъдем част от вашите ежедневни борби, вашите неуспехи и успехи. Ние ви даваме най-доброто, което предлагаме - линията Amarok и нашата подкрепа.

                                                                                                                            Екипът на Amarok Nutrition

Здравословни натурални продукти

Фаворит Спорт БГ ООД има удоволствието да ви представи своята нова гама здравословни продукти. Продуктите със здравословно предназначение навлизат все по-масово в живота на хората и тази тенденция е съвсем резонна. Човечеството осъзнава колко важна ценност е здравето на всеки отделен човек и колко голяма е нуждата всеки да полага грижи за своето здраве. За постигането на крепко здраве без болести и здравословни проблеми се използват здравословни продукти, които освен това са и най-добрата превенция срещу най-тежките познати заболявания, често водещи до смърт.
Какво представляват здравословните продукти и какъв е ефекта им?
Това са органични, вегетариански и био-храни, които се грижат за вашето здраве. За разлика от противоречивите лекарства, био-храните действат по различен механизъм -  осигуряват на тялото всички нужни елементи за борба против болестите, токсините и възрастта. Толкова просто и толкова резултатно! Здравословните продукти ще съдействат за детоксикацията на организма ви, при което вие ще почувствате прилив на енергия и тонус. Имунните сили на организма ви ще се повишат осезаемо и болестите ще ви избягват като дявол от тамян. Процесите в организма ще се забързат, вие ще изгорите излишните мазнини, благодарение на подобрения хормонален баланс и ще се почувствате витален и изпълнен с енергия. С помощта на здравословните продукти вие ще дадете на организма си нужния тласък да бъде в младежко състояние, подготвен за всякакво физическо и психическо натоварване, рязко редуцирайки риска от заболявания и оплаквания, свързани с възрастта или околната среда. Здравословните храни увеличават и половата мощ на организма, което е добра новина за хора със сексуални смущения.
Здравословните продукти допринасят и за младежки вид. С техният прием вие почти веднага ще усетите подобряване еластичността и хидратацията на кожата, уплътняване на косата, втвърдяване на мускулатурата, по-здрави нокти и зъби, както и повече усмивки, причинени от повишената продукция на ендорфини. Независимо дали сте в своите 20 години или на по-напреднала възраст, здравословните продукти са вашият път към дълголетие и цветущо здраве.

Ние от Фаворит Спорт БГ ООД ще ви осигурим най-качествените здравословни храни на световния пазар, при това на изключително достъпни цени. Ако нямате опит със здравословните храни и техния прием, можете да се обърнете към нас за безплатна консултация. Погрижете се за вашето тяло с приема на здравословни продукти, за да се погрижи то за вашето здраве и вашия дух!
 

Пълна гама от предлаганите продукти може да намерите в нашите магазини. http://proteini-bg.com/

Black Friday в Body Fan започва след броени часове!

Най-големите промоции от хранителни добавки за цялата година!   Намаление на цели марки  от -40%, както и на продукти до -80%!Започваме на 27.11. точно в 00.00 ч

Включи се в Back Friday кампанията на Body Fan и грабни най-добрите оферти с отстъпки до -70% за най добрите марки, сред които:
BODYFAN NUTRITION, MEGABOL, NUTRITECH, BULL ATTACK, XCORE Nutrition, BODYRAISE Nutrition, WIN Nutrition, Okygen, и много други.
Трябва само да посетиш http://proteini-bg.com/ и да следваш верните улики, като използваш полето за търсене и филтрите  за категория, цена, размер и марка, за да намериш това, което търсиш.  

Побързайте и вземете избраните продукти, тъй като се разграбват моментално!

Сертификатът
Фаворит Спорт БГ ООД  получи  Сертификат "Коректна Фирма ". Сертификатът Коректна Фирма съществува на европейския пазар от 2013 година.
 
Проектът се изпълнява от бургаската фирма ИЦНКМ ЕООД. Реализира се успешно благодарение на предварителни наблюдения на всеобхватния Интернет и бързо развиващите се технологии, ясно изменящи съществуващите бизнес модели, държанието и реакциите на потребителите. Най-новата техника предоставя достъпността на клиентите към широк спектър от информация за всеки един продукт, услуга, предприятие или институция.
 
Информираните потребители търсят новини за фирми, чиито услуги ползват. Често искат да знаят дали дадена организация е достоверна. За тази цел, притежателите на мобилни устройства прекарват голяма част от времето си в Интернет - четейки информации за интересуващи ги институции. В резултат на тази информация бургаската организация пое инициативата да улесни общият диалог между клиентите и предприемачите. След провеждането на определени експертизи, бе сътворена иновативна, авторска методика на изследване, която позволява на базата на създаден алгоритъм да се определи т. нар. Коефициент на Мнения. "Изследователски център на клиентските мнения" ЕООД за своя сметка провежда изследване на дадено предприятие в България, използвайки специализирания софтуер, който е създаден от полското дружество CBOK Ltd, според горе споменатия алгоритъм. До момента нито една институция не провежда изследвания, базиращи се на тази методика.
 
Само за година Сертификатът Коректна Фирма се превърна в изключително популярно и почитано както от предприемачите, така и от клиентите отличие. Това е един от най-популярните сертификати издавани в България, също както и в много други европейски страни.  
 
Сертификатът Коректна Фирма е документ, удостоверяващ безупречната репутация на фирмата в Интернет пространството. Могат да го получат единствено фирми, които са с положителен коефициент на мнения.
 
Изследователски център на клиентските мнения ЕООД Брой на участниците: 12934
РЕКЛАМНИ СТЕЛАЖИ BODYFAN NUTRITION

Магазин BODY FAN предлага на новите си дистрибутори безвъзмездно рекламен стелаж при първото зареждане. Ние можем да ви осигурим по-високи печалби и привличане на нови клиенти.

Ако искате да продавате нашите продукти във вашия магазин, фитнес зала или апктека, моля попълнете формата за контакт или се обадете на телефон: 0879260370

Дистрибутори
Интересувате ли се да бъдете наши дистрибутори ?
Ние набираме дистрибутори за нашите продукти в цялата страна. Изпратете ни информация за вас и регионът, за който искате да бъдете дистрибутор. В кратък срок ще се свържем с вас, за да обсъдим какви са възможностите за съвместен бизнес.

Ние създаваме уникални продукти в съответствие със специфичните изисквания на на най изтънчените потребители на хранителни добавки!
С наша помощ и с малка инвестиция вие ще увеличите многократно продажбите си.Побързайте да се възползвате от това чудесно предложение!
Ние ви очакваме!

 

Predators Prey – плячката на хищника

Predators Prey от XCORE Savage не само е по-добър от стандартен суроватъчен протеин, също така е по-добър, отколкото действителното говеждо месо. Продуктът съдържа 570% повече протеин и 800% повече креатин, отколкото пържола.
Вдъхновен от философията на нашите предци, Xcore Savage разработват най-ефективният протеин в историята: Predators Prey – плячката на хищника. С въвеждането в практиката на най-новите познания и технологии, Xcore Savage е създаден като протеин изключително богат на съставки, които стимулира анаболните процеси, стимулира отделянето на хормона на растежа и намалява на натрупването на метаболитни странични продукти, произведени от физически упражнения.

Тази марка следва философия, която се освобождава от засилващата се тенденция на индустриализация на храна и дава път на естественото хранене обратно към миналото, когато нашите предци са консумирали големи количества протеин.  Xcore Savage представлява връзката между съвременните научни познания и наследството, оставено от нашите предци , които са имали по-тясна връзка с природата.

Ние не сме били родени , за да пием млякото , ние сме родени да изядем кравата!

Нашето тяло не е програмирано да консумира протеини от мляко , соя или пшеница. Най-добрият източник на разположение в природата е месото. Predators PREY е най-доброто решение е да има огромно трупане на мускулна маса.
За да може един човек да приеме същото количество протеини, съдържащо се в 100 грама Predators PREY , той ще трябва да изяде три пържоли … при това доста големи!

Predators Prey на Xcore Savage можете да закупите от нашия сайт http://proteini-bg.com/ или директно в представителния магазин в Пловдив.

Протеинът на Бъдещето - BF WHEY 82+

Фаворит Спорт БГ ООД, един от титулярите в търговията със спортни храни, аксесоари и професионално фитнес оборудване, има удоволствието да Ви представи новата си марка - "Bodyfan Nutrition", Висококачествен протеин  – BF WHEY 82+. Продуктът компилира дългогодишен опит и високи стандарти в хранителните добавки.Той е ориентиран към целта на Световната Здравна организация за здравословно хранене и приемане на чисти храни.

 

Нашето послание е : Бъдете здрави, красиви и уникални с Body Fan – BF WHEY 82+ ! Фаворит Спорт БГ ООД казва НЕ на изкуствените подсладители и представя на своите клиенти иновативният Протеин „Body Fan” – BF WHEY 82+ единствен по-рода си в България: висококачествен протеин 82+ със стевия , без никакви изкуствени подсладители. Листата на стевията съдържат гликозиди, пектини, витамини, 17 различни аминокиселини, микроелементи, антиоксиданти, ефирни масла.

 

Body Fan” – BF WHEY 82+ е продукт ориентиран към високите изисквания на нашите клиенти, качеството му задоволява и най-капризните. Протеинът се предлага с уникални вкусови качества.Подходящ е и за диабетици. Body Fan” – BF WHEY 82+, изборът на прогресивните хора!


http://proteini-bg.com/

Проектиране, консултация и оборудване на фитнес зали

Фаворит Спорт БГ ЕООД предлага цялостно проектиране и оборудване на фитнес центрове. Нашите решения са съобразени с конкретните параметри на даден обект, както и с изискванията на всеки клиент. Вариантите са динамични, с възможност за корекции в хода на изпълнение на проекта. Броят и вида на уредите, както и тяхната техническа спецификация са съобразени с големината на обекта и неговото предназначение.
Допълнителни услуги:

Пространствени решения за всяко едно от помещенията на фитнес центъра като например сауна, зала за аеробика, фитнес зала, зала за солариум, зала бойни спортове и борба, съблекални, мокри помещения, рецепция на спортния клуб;
Пълни списъци с необходимото обзавеждане на база интериорния дизайн за всяко от помещенията;
Изготвяне на професионален 2-D и 3-D проект и спецификация за фитнес залата;
Наръчник с подовите настилки за всички помещения;
Препоръчителни размери и изисквания при проектиране на помещенията и пр;
Информация за нашите продукти можете да видите в интернет страницата : http://fitnesuredi-bg.com

Bull Attack - марката с безкомпромисно качество!

Body Fan е с мисия да ви предостави най-добрите добавки, които са налични в нашата област. Също така по отношение на качеството и иновациите, ние имаме най-високите стандарти и ще направим всичко възможно, за да оставим след себе си лоялни, доволни клиенти и спортисти.


Новите продуктит на BULL ATTACK са направени изключително в съответствие с GMP и ISO сертифицирана продукция в ЕС и САЩ. Нашите цени са най-добрите, но качеството винаги е отлично, защото то е това, което заслужавате като най-важно.


Bull Attack е не само за 100% качеството и най-добри цени, но и ноу-хау. Дългогодишният опит на компанията в добавките за културизъм им помага да подберат най-добрите съставки, съотношения и програми и да ви помогнат да постигнете желаните резултати!

Има много марки нутриенти, но истинските спортисти знаят със сърцето си  какво означава да трупаш мускули с много пот и упорита работа върху себе си!

ВИП Карта с 20% намаление! Весели празници от магазин BODY FAN!

Във връзка с предстоящите коледни  и новогодишни празници, магазин  „BODY FAN” Ви предоставя уникалната възможност да получите безплатно  ВИП карта с 20 % намаление.

 
Заявете своята карта с едно обаждане на тел .+359879260370
 
Магазин „BODY FAN” Ви желаe Весели празници!

Вип картата важи само за продуктите на Megabol i Nutritech!
Нека бъдем по-добри!


На 24.10.2012 г. Под инициативата на Националната Асоциация на сляпо-глухите в гр. Пловдив се проведе спортно събитие  по ориентиране с бял бастун и канадска борба. Състезанието беше изключително интересно и заредено с много положителни емоции.
Похвален е високият спортен дух на участниците.
Наградният фонд беше осигурен от фирма „Фаворит Спорт БГ” ЕООД.Участниците бяха наградени лично от управителя Александър Алексиев. Всеки  един от дванадесетте участника получи комплект от три стимулиращи имунитета продукти от богатия асортимент на магазин „ BODY FAN”.
Фирма „Фаворит Спорт БГ” ЕООД  призовава да подкрепите Националната Асоциация на сляпо-глухите в България. Тези хора заслужават Нашата обич и съпричастност.

ЕКСКЛУЗИВНО!!! Магазин BODY FAN има удоволствието да представи за първи път, само при нас, добавките, които се приемат от професионални спортисти. Тези продукти се използват от Ивет   Лалова, Кубрат и Тервел Пулеви, Националният отбор по волейбол на България, Джудо отбора, борбата, свободни боеве /ММА/. Както и от олимпийците на Гърция, Турция и Щатите. Г-н Иван Абаджиев играе огромна роля при изграждането на всеки продукт,  чрез насочване, консултиране и реализиране на продукта според нуждите на професионалистите.


Представяме на Вашето внимание единственият в световен мащаб продукт/ Разработен в БАН/ уникален по своите свойства продукт, който е пълна алтернатива и по-показатели, дори по-добър от анаболните стероиди и при това напълно безвреден, без показания на допинг тест. Доказано е с много тестове, че продуктът „ТОРНАДО” увеличава силата на консумиращият го спортист с над 40%. Вредните за здравето анаболи увеличават едва с 20% силата на приемащият ги спортист, а страничните ефекти са твърде много за здравето на човека.
Добавките са получени, чрез изключително сложна EXFTC (екстрактно-ферментационна, нискотемпературна технология, в контролирана среда). Преминали са успешно тестване в Университета Бъркли (Калифорния) и Лас   Вегас (Невада), показват изключителни качеста и абсолютна безвредност.
Магазин   BODY  FAN   дава специален подарък на всеки клиент закупил продукт от Five Star Laboratory - схема създадена от Иван Абаджиев, според   индивидуалните нужди на спортиста. Това е невероятен комплимент към нашите клиенти!

ПРОГРЕС!

Във   връзка   с   успешното   развитие   на   Магазин   BODY FAN,   за   своите   клиенти,   които   за   нас   са   специални,   предлагаме   доказани   в   своите   качества   марки   био   продукти,   диетични   храни,   качествена   козметика.  
Имаме   удоволствието   да   Ви   съобщим,   че   работим   с   топ   производители   и   представяме   едниствено   продукти   със   сертифициран   произход,   в   което   се   основава   нашия   професионализъм   и   дългогодишната   ни   успешна   търговска   дейност.

Нови марки от BODY FAN

Имате   нужда   от   повече   скорост?   Имате   нужда   от   повече   сила?   Издържливост?   Бързо   възстановяване?   Bodyfan   се   грижи   за   вас   с   най-новите   си   марки   Xcore   Nutrition,   BODYRAISE   Nutrition   и   WIN   Nutrition.   Каква   е   тайната   им?   Продуктите   са   направени   в   сертифицирани   лаборатории,   които   използват   най-новите   технологиии   и   най-големите   професионалисти   в   хранителните   добавки   с   десетки   години   опит!

Света   на   хранителните   добавки   се   развива   неперкъснато,   нови   научни   открития   се   публикуват   всеки   месец!   Продуктите   на   XCore,   Bodyraise   и   WIN   се   произвеждат   съобразно   най-новите   открития.

Искаш   да   бъдеш   най-добрия!   Трябва   да   бъдеш   най-добрия!   С   продуктите   на   Xcore,   Bodyraise   и   WIN   спортът   не   е   просто   хоби!

Продуктите на Ultra-Tec вече в България

Грабнете   своята   златна   възможност   да   натрупате   мускули   или   просто   да   повишите   тонуса   си!   Ultra-Tec   е   доказана   немска   марка,   гарантираща   и   съответното   най-високо   качество.   Учените   на   Ultra-Tec   не   биха   се   задоволили   с   нищо   друго   освен   един   съвършен   краен   продукт.   Магазин   BODY FAN   предоставя   на   своите   клиенти   възможност   да   закупят   продукти   на   марката   за   първи   път   в   България   на   изключително   изгодни   цени!   Уверете   се   сами!

VIP КАРТА с 20% за дамите

По   случай   предстоящия   празник   на   жената   всички   дами   получават   VIP   КАРТА   с   20%   намаление   от   всички   продукти   в   BODY   FAN.   Може   да   поръчате   както   онлайн   от   нашите   сайтове,така   и   директно   да   посетите   представителният   ни   магазин   в   Пловдив.

Брилянтен пртеин R-WPC от Megabol вече в България

ФАВОРИТ   СПОРТ   ЕООД   представя   на   вашето   внимание   един   уникален   продукт   за   първи   път   в   България   -   R-WPC.R-WPC   е   следващата   генерация   при   протеините.   Представлява   напълно   усвоим   протеин   от   най-високо   качество.   Употребата   му   може   да   варира   от   цялостно   развитие   на   младият   организъм,   през   диета   за   хора,   които   не   са   физически   активни   до   трупане   на   мускулна   маса   при   спортистите.   Най-голям   ефект   се   наблюдава   при   бодибилдърите,   за   които   тази   комбинация   от   суроватъчен   протеин   и   оризов   протеин   в   равни   части   действа   впечатляващо.   Оризовият   протеин   е   източник   на   аминокиселини,   които   идеално   допълват   именно   свойствата   на   суроватъчния   протеин.   Оризовият   протеин   съдържа   повечето   L-arginine,   като   при   това   не   съдържа   лактоза!   Затова   при   комбинацията   от   тези   два   протеина   ние   получаваме   толкова   L-аргинин,   колкото   има   в   яйчния   протеин,   като   при   това   получаваме   и   предимствата   на   суроватъчния   протеин,   като   лактозата   е   редуцирана   на   половина.   Получава   се   най-високият   резултат   за   качество   на   протеина   (   CS   =   126   ).   В   заключение   се   получава   един   забележителен   протеин,   който   заслужава   вашето   внимание.

MAXIMUM NUTRITION в България

Продуктите на Maximum Nutrition са в България благодарение на BODY FAN! Изпробвайте топ продуктите на Maximum Nutrition, пожънали огромен успех зад океана - Tribulus ES 1500, BCAA AKG 1500 и Kre-Alkalyn. Това са продуктите с най-висока концентрация, съответно на сапонини, аминокиселини и креатин. 240 Капсули са достатъчни за 4 месеца. Резултатите ще усетите сами!

ПРОДУКТИТЕ НА STRIMEX СА ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ БЛАГОДАРЕНИЕ НА PROTEINI-BG.COM И BODY FAN

STRIMEX   sports   nutrition   осигурява   възможност   за   всички,   които   живеят   активен   живот   и   като   цяло   имат   отношение   към   здравословния   начин   на   живот.   STRIMEX   е   името,   което   съчетава   специални   знания   и   медицински   подход   в   спортното   хранене.   Предоставя   гарантиран   ефект   и   допринася   за   успеха   на   много   спортисти.   Чрез   обединяването   на   отделни   отдели   -   отдел   хранене,   отдел   обучение   и   отдел   научни   изследвания   -   постигнахме   по-качествени   продукти   и   оптимизиране   на   качеството   им.   Фактът,   че   нашите   продукти   имат   прекрасен   вкус   със   сигурност   е   заслуга   на   нашия   R   &   D   отдел.Продуктите   на   STRIMEX   се   предлагат   на   отлична   цена,   а   качеството   им   е   неоспоримо.   Това   е   перфектен   избор,   за   тези   от   вас,   които   държат   на   Немското   качество,   но   не   искат   да   плащат   непосилни   цени   за   хранителни   добавки!  

Научна основа
Има   много   малко   компании   в   света   за   хранителни   добавки,   които   си   сътрудничат   с   учените.   Повечето   от   техните   продукти   не   са   подготвени   от   специалисти.   Ние   имаме   предимство   -   Не   само,   че   ние   си   сътрудничим   с   множество   признати   научни   центрове,   но   и   с   автентични   учени   (по   биохимия),   които   подготвят   формули   за   нашите   продукти.   След   забраната   на   прохормоните   за   продажба   през   (февруари   2005   г.)   MEGABOL  
започва   научни   разработки   с   различни   растителни   екстракти   стимулиращи   анаболизма   без   това   да   се   отразява   отрицателно   на   организма.  

Полша   е   страна   с   дългогодишни   традиции   в   тази   област.   Продуктите,   които   се   считат   за   нови   в   САЩ   са   били   използвани   тук   от   векове.
 

Учените   на   Мегабол   в   Полша   са   с   голям   потенциал   -   те   разработват   уникални   продукти   изпреварили   времето.   Резултатите   са   перфектни   в   тяхната   ефективност   и   добрите   цени.
Мегабол вече в България.

Продуктите   на   Megabol   вече   може   да   закупите   онлайн   от   нашия   сайт.