Количка: 0 продукта
протеини и хранителни добавки


Каталозипреоценени стоки
bodyfan протеиниЗа реклама


Рецепти

WHEY PROX PROFESSIONAL


Марка: Nutrytec Laboratorios    
Вкус: шоколад
Вкус: двоен шоколад


WHEY PROX PROFESSIONAL / УЕЙ ПРОКСИ ПРОФЕСИОНАЛ

 

хранителна добавка,

предназначена за снабдяване на организма с допълнително количество протеини и храносмилателни ензими, както и по-бързо възстановяване след интензивно физическо натоварване, подходяща за спортисти.

 

Опаковка: Буркан: 900 / 2270 г

 

Начин на употреба: Смесете 50 гр от продукта 250 милилитра вода. Приемайте 2 пъти на ден.

                              

Действие: WHEY PROX PROFESSIONAL: НАЙ-ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИЯТ СУРОВАТЪЧЕН КОНЦЕНТРАТ

WheyProx Nutrytec  е хранителна добавка за изграждане на мускули, осигуряваща формула с най-висококачествен суроватъчен концентрат.

 

Укрепва имунната система. Подпомага изграждането на мускулите, предпазва мускулите, подобрява възстановяването, предотвратява умората. Осигурява интензивно хранителните елементи, необходими за тренировката на състезателите.

 

От новата серия Professional Platinum Series. Той осигурява висококачествен концентрат от суроватъчен протеин с високи концентрации на BCAAs и глутамин, формиращи най-добрата формула на концентрат от суроватъчен протеин на пазара.

 

Обогатено с витамин В6 за оптимизиране на протеиновия метаболизъм и соев лецитин за поддържане на течливостта на мускулните клетки.

 

Това е концентрацията на най-голяма биологична стойност, абсорбционен максимум и бърза асимилация, покриваща всички хранителни нужди на най-взискателните спортисти.

Състав : 

 

Бърза протеиновa концентрирана суроватка, получена чрез кръстосан поток с ултрамокрофилтрация (CFM), обезмаслено какао, шоколадов ароматизатор, фруктозни подсладители (захарин и сукралоза Е-954 Е-955) и витамин В6 (пиридоксин)

 

Съдържание в 100 грама: протеин 75,06 грама, въглехидрати 16,48 грама, мазнини 4,50 грама

 

Предоставя 37,5 грама протеин в доза.

 

WheyProx Nutrytec  осигурява най-добрите протеинови концентрати BCAAs: левцин, изолевцин и валин, които подобряват възстановяването на мускулите след тренировка и глутамин, силно анаболна аминокиселина с аргинин и тирозин. Формулата осигурява най-висока биологична стойност и отлична асимилация за по-ефективна употреба.

Той е богат на имуноглобулини, които укрепват имунната система и гликомакропептидите, които контролират апетита. Той съдържа β- и α-лактоглулулини, които са източник на енергия и регулират киселинно-базовия баланс.

 

Той се разтваря напълно, много лесно, както във вода, така и в мляко, достигайки обща абсорбция само за 20 минути. Той е с ниско съдържание на мазнини и въглехидрати и осигурява добра смилаемост.

 

Този суроватъчен протеинов концентрат се получава чрез процес на ултрафилтрация; суроватъчният протеин се пулверизира и пречиства чрез мембранна технология, която постига отлични хранителни компоненти и осигурява висококачествен протеин, богат на разклонени аминокиселини, които оптимизират протеиновия синтез. Оксидирането на тези компоненти като левцин, изолевцин и валин създава анаеробна енергия на мускулно ниво и намалява умората.

 

Факти  за WheyProx Nutrytec:

 

Подпомага изграждането на мускулите

Защитава мускулите

Подобрява възстановяването

Предотвратява умората

Увеличава енергията

Укрепва имунната система

Увеличава нивата на глутатиона

Контролира апетита

От серията Professional Platinum Series

Най-добър концентрат от суроватъчен протеин на пазара

WheyProx Nutrytec  е здравословна хранителна добавка за оптимална асимилация, идеална за здрави спортисти и атлети за издръжливост, както и за всички хора, които искат да подобрят физическото си състояние и да водят по-здравословен живот.

Съхранение:  Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца!

Най-добър до : Виж оригиналната опаковка.

Информация за потребителя: Продуктът не е заместител на храните и пълноценното хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Не е лекарствено средство!

Да не се използва от бременни и кърмещи жени!

Противопоказания: При алергии към някоя от съставките на продукта.

Фирма производител:  Фирма производител: NUTRYTEC, Испания

Официален вносител за България:

“ФАВОРИТ СПОРТ БГ” EООД гр. Пловдив Няма налична видео презентация
Таблица със съставките


За поръчка:


Количесто:
900 грама

Нова цена: 44.00 лева


Стара цена: 55.00 лева

Спестявате 11.00 лева

Вкус:  
Споделете този продукт с вашите приятели

Сподели във Twitter Сподели във Facebook Сподели във Google+ Сподели в Svejo.net


Други наши продукти