Количка: 0 продукта
протеини и хранителни добавки


Каталозипреоценени стоки
bodyfan протеиниЗа реклама


Рецепти

TOTAL DIGEST


Марка: NUTRITECH    
Вкус: натурален


Total Digest е мощен комплекс от храносмилателни ензими, който е стабилен в границите на цялата pH скала в стомашно-чревния тракт. Тази сложна комбинация от ензими спомага за оптимизирането на процеса по усвояването на хранителни вещества, протеини, въглехидрати и мазнини, както и на млечните продукти, зърнените храни и несмилаемите фибри, съдържащи се в зеленчуците и бобовите култури. Процесът на храносмилане се извършва на два етапа - първо се разграждат белтъчините до полипептиди, всеки от които съдържа вериги от аминокиселини, а след това и до отделни аминокиселини, които биват бързо абсорбирани в кръвоносната система.

Състав(мг/капсула): папаин 75мг, бромелаин 50мг, ананас на прах 100мг, папая на прах 75мг, инулин 100мг, лактобацили 100мг, желатинови капсули

Начин на употреба: Приема се по 1 капсула с всяко ядене. Всяка капсула съдържа достатъчно активни ензими за ефективно подпомагане на храносмилането на едно обикновено добре балансирано ядене.

 

Защо са важни ензимите?

Ензимите са много важна част от храносмилателния процес при хората, защото регулират метаболизма. За съжаление количеството ензими в човешкото тяло намалява с притеснителни темпове заради съвременния начин на живот и факторите на околната среда. За да се поддържа нивото им в здравословните граници за храносмилателната система и от общоздравословна гледна точка, се препоръчва употребата на 100% натурални ензимни добавки. Ролята на ензимите е да разграждат храната до лесноусвоими структури. Един вид ензими, например, преобразува протеините в аминокиселини, друг е отговорен за трансформирането на въглехидратите в захари, а трети превръщат мазнините в мастни киселини. Лесно може да се заключи, че ако този процес не произведе нужните вещества, тялото ще започне да търпи последиците от това.

Симптоми на недостиг на хранителни ензими:

Хранителните ензими под формата на хранителни добавки са от много голямо значение за предотвратяването на ензимния дефицит, но повечето хора търсят решение, едва след като проблемът е налице. Поради тази причина е много важно да се познават алармиращите фактори, подсказващи понижаването на храносмилателните ензими в тялото:

Симптомите по-долу, ако не е налице друго заболяване, с което може да са свързани, са почти сигурен признак за недостиг на ензими:
- Затруднено храносмилане;
- Проблеми с наднорменото тегло;
- Ниски нива на енергия, бързо изтощаване;
- Подуване;
- Алергии, главоболие;
- Газове или запек;

Total Digest съдържа:

Папаин (ензим): Плодовете и листата на тропическата папая съдържат важен ензим, наречен папаин, който има силни протеолитични свойства (спомага за разграждането на протеините). Препоръчва се употребата на папаин след обилни ястия, богати на протеини, но и на липиди, тъй като стимулира отделянето на жлъчна киселина, която отговаря за разграждането на липидите.
Бромелаин (ензиМ): Смес от ензими, естественосъдържащи се в стъблата и плодовете на ананаса (Ananas comosus). Тъй като е протеолитичен ензим, бромелаина също спомага за разграждането на протеините.
Инулин (пребиотик): Пребиотиците са "храната" на пробиотиците. Те стимулират производството и повишават полезните качества на пробиотиците. Пребиотиците понижават вътрешночревното pH, създавайки благоприятни условия за по-добро усвояване на жизненоважни минерали, включително калции, магнезии, желязо и цинк. Инулинът съдържа разтворими диетични фибри, които не взаимодействат с водата в устната кухина, стомаха или тънкото черво. Тези фибри претърпяват процес на пълна ферментация в дебелото черво.
Лактобацили(пробиотик): Пробиотиците са благотворни организми (полезни бактерии), имащи ключова роля в усвояването на хранителните вещества, синтеза на витамини и предпазването от инфекции. Освен това пробиотиците имат благоприятен ефект върху чревната флора като регулира чревния цикъл. Подобряват имунитета като предотвратяват инфекции, причинени от Хеликобактер пилори (язва например), както и инфекции на урогениталния тракт. Намалява страничните ефекти от възпаления и алергии.


Защо да приемате Total Digest?

Метаболитните ензими имат разнообразни функции в човешкото тяло. Освен разграждането на храната до лесноусвоими съставки, те спомагат и за възстановяването на увредените клетки. Поддържането на всяка клетка, орган или тъкан в тялото в оптимално състояние изисква набавянето на достатъчно ензими ежедневно. Ако тялото ви не получава достатъчно ензими чрез храната, то приемането на добавката Total Digest ще осигури на организма ви този така нужен допълнителен тласък.
  Фирма производител: NUTRITECH Sport Nutrition
Официален вносител за България:“ФАВОРИТ СПОРТ БГ” EООД гр.Пловдив
 Няма налична видео презентация
Таблица със съставките


За поръчка:


Количесто: 90 капсули
Стара цена: 39.90 лева

Нова цена: 23.94 лева


Спестявате 15.96 лева


с вкус  
Споделете този продукт с вашите приятели

Сподели във Twitter Сподели във Facebook Сподели във Google+ Сподели в Svejo.net


Други наши продукти