Количка: 0 продукта
протеини и хранителни добавки


Каталозипреоценени стоки
bodyfan протеиниЗа реклама


Рецепти

MEGA GLUTAMINE 1400


Марка: NUTRITECH    
Вкус: натурален


Глутаминът е най-изобилната в човешкото тяло заменима аминокиселина (заменима означава, че може да бъде синтезирана в човешкото тяло, но в случаи на стрес, травма, умствен труд, е нужен допълнителен прием на глутамин). Глутаминът стимулира синтеза на протеини и гликоген в черния дроб като същевременно ускорява възстановяването и мускулния растеж чрез поддържане на оптимално ниво на хидратираност на клетките. Помага на тялото да отделя свой собствен хормон на растежа, който от своя страна активира изпускането на инсулин (хормонът инсулин помага за отславане, увеличава мускулната маса и плътността на костите. Поддържа киселинния баланс, подпомага имунната система, действа като мощен прекурсор, неутрализирайки млечната киселина в изтощените мускули. Загубата на глутамин по време на тренировка може да бъде симптом на протеинов катаболизъм (мускулен разпад). Глутаминовата добавка има положителен ефект върху тялото, особено по време на спазване на диета или намаляване приема на въглехидрати с цел поддържане на теглото. Освен всичко останало глутаминът подобрява също и азотния баланс, допринасяйки по този начин за оптимален мускулен растеж.
Състав: 700мг глутамин с висока чистота, желатинови капсули.
Начин на употреба: Приемайте като диетична добавка по 2 до 4 капсули на ден. Не консумирайте след хранене, защото глутаминът се усвоява най-лесно на празен стомах.
Забележка: 2 капсули Mega Glutamine 1400 заменят 8-10 грама глутамин на прах. Не консумирайте след хранене, защото глутаминът се усвоява най-лесно на празен стомах.

Фирма производител: NUTRITECH Sport Nutrition
Официален вносител за България:“ФАВОРИТ СПОРТ БГ” EООД гр.ПловдивНяма налична видео презентация
Таблица със съставките

Продукта е изчерпан!

За поръчка:


Количесто: 100 капсули
Стара цена: 44.80 лева

Нова цена: 31.36 лева


Спестявате 13.44 лева


с вкус
Споделете този продукт с вашите приятели

Сподели във Twitter Сподели във Facebook Сподели във Google+ Сподели в Svejo.net


Други наши продукти