Количка: 0 продукта
протеини и хранителни добавки


Каталозипреоценени стоки
bodyfan протеиниЗа реклама


Рецепти

POWER MACA 1000


Марка: NUTRITECH    
Вкус: натурален


POWER MACA 1000: Мака е растение, характерно за планинските региони на Южна Америка, което при консумация влияе върху ендокринната система, осигурявайки нужните й вещества за поддържането на хормонален баланс.
Познато като "Перуанския женшен", мака има благотворно действие върху сексуалната енергия и е известно с това, че повишава мъжките сексуални желание,либидо и възможности.
Освен това то повишава умствената и физическата издръжливост благодарение на адаптогенното си действие, дължащо се на високото съдържание на микриминерали, полезни аминокиселини и есенциални мастни киселини.

Действие: Подобрява сексуалната динамика,апетит и плодовитост. Повишава нивата на хормона тестостерон. Спомага за по-високи нива на издръжливост и по-големи запаси от енергия. Стимулира умствената дейност. Укрепва имунната система и подобрява способността на тялото да се справя с ежедневните физически и умствени натоварвания.
Състав: Мака (Lepidium meyenii) 0.280гр/капсула, капсули желатин.
Начин на употреба: 2 пъти по 2 капсули дневно (сутрин и вечер). Приема се с чаша вода, 20 дни в месеца, за период от 3 до 6 месеца.

Фирма производител: NUTRITECH Sport Nutrition
Официален вносител за България:“ФАВОРИТ СПОРТ БГ” EООД гр.ПловдивНяма налична видео презентация
Таблица със съставките

Продукта е изчерпан!

За поръчка:


Количесто: 120 капсули
Стара цена: 24.80 лева

Нова цена: 17.36 лева


Спестявате 7.44 лева


с вкус
Споделете този продукт с вашите приятели

Сподели във Twitter Сподели във Facebook Сподели във Google+ Сподели в Svejo.net


Други наши продукти